I Fiskbæk er der tre boligtyper:

12 étplanshuse, 5 huse i tre forskudte plan, 3 huse i to forskudte plan. Til alle husene hører et skur på 5 kvm og en lille have i varierende størrelse og form.

Etplanshusene

er indrettet med en lille entré, en stor stue i mere eller mindre åben forbindelse med køkkenet – det varierer, hvordan de enkelte andelshavere har indrettet sig. I stuen er der en lysfyldt karnap med glas fra loft til gulv. Derudover er der et mindre værelse, et lidt større værelse, og et pænt stort badeværelse.

Herunder et af etplanshusenes haveside og indgangsparti.

IMG_2350  IMG_2353

Husene i tre plan

I husene i tre forskudte plan går man ind i det mellemste plan, hvor der til ene side er badeværelse og til den anden et lille værelse. I entréen er der en trappe op til en repos, hvorfra der er adgang til et mindre værelse og et større værelse, desuden en trappe ned til et køkken-alrum med en dør ud til terrassen og den lille have.

Herunder treplanshusenes indgangsparti og haveside.

3 plan indgang  3 plan haveside

 

Husene i to plan

De tre huse i to plan ligger alle langs med bækken. Udvendig ligner de til forveksling husene i tre plan, men de er indrettet anderledes. Fra indgangsdøren går man lige frem til et køkken-alrum, til den ene side to værelser, et mindre og et større, til den anden side badeværelset. Fra entréen går en trappe ned til stuen, hvorfra der er en dør ud til terrassen.

Herunder toplanshusenes indgangsparti og haveside.

 indgangsparti 48  IMG_2361